divendres, 16 d’abril del 2010

Variant Gerri de la Sal a la N-260

El projecte que ha presentat el Ministeri de Foment sobre la nova variant de Gerri de la Sal no ens agrada, no agrada als veïns de la zona, ni als alcaldes, i aquest fet està provocant protestes que han acabat amb talls de la carretera N-260.
Els alcaldes i els veïns del Pallars Sobirà reclamen un enllaç pel nord de la població amb la finalitat de facilitar l’accés a aquesta variant als veïns de les poblacions de la Pobleta de Bellveí, Bretuí, Cabestany i Montcortes de Pallars, entre altres, que es volen dirigir cap a Sort, Rialp o Llavorsí, reclam al qual m’afegeixo en nom del Partit Popular.
Amb l’actual traçat de la variant aquests veïns es veurien obligats a donar una notable volta, que seria anar fins a l’inici de la variant, a l’entrada pel sud de Gerri de la Sal, quant ara enllacen amb la carretera N-260 direcció a Sort, passada la població de Gerri.
El propòsit del Partit Popular és donar suport a les demandes dels veïns per a que siguin ateses pel Ministeri de Foment.
Actualment està molt propera la data de licitació de l’obra, i sóc conscient que qualsevol demanda de modificació ara suposaria incrementar els molts anys de retard de l’obra. Però em comprometo a sol•licitar el replanteig de l’obra una vegada aquesta estigui adjudicada, i finalment, entre l’esforç d’uns i altres es pugui donar solució a les peticions plantejades.
Maria José Horcajada
Diputada provincial