dilluns, 24 de gener del 2011

Rotondes a la N-240 a Juneda

Al passat ple de la Diputació de Lleida vaig presentar una moció exigint al Govern de l’Estat la construcció de les rotondes, ja projectades a la N-20.
Es tracta de tres rotondes a la travessia del casc urbà de Juneda i la de Margalef, a la cruïlla amb la carretera que porta a Torregrossa.
La construcció d’aquestes rotondes ha estat reclamada en diverses ocasions pel veïns de Juneda i és una necessitat prioritària, no tan sols per la seguretat vial, sinó per la de les persones, i més si es té en compte que en aquests accessos al municipi de Juneda hi ha hagut diversos accidents amb víctimes mortals i cal evitar que torni a succeir.
A més cal també tenir present que aquestes rotondes ja estan projectades i, fins i tot, disposaven d’una partida pressupostaria per les obres. Per tant, el Ministeri de Foment l’únic que ha de fer és executar el que ja tenia previst, essent el seu pressupost perfectament assumible, també en temps de crisi.
Tal és la importància de la reclamació que aquesta moció ha estat secundada per tots els partits que composen la Diputació de Lleida, cosa que és d’agrair, atès que és en aquests casos que les peticions poden tirar endavant.
Maria José Horcajada
Diputada portaveu a la Diputació de Lleida