dilluns, 4 de febrer del 2008

Davant dels atacs a gossos de la protectora Amics dels Animals del Segrià cal una actuació contundent de la Paeria

Davant dels diferents atacs contra els gossos que té en acollida la Protectora Amics dels Animals del Segrià –tres en una setmana-, la regidora del PP a l’Ajuntament de Lleida, Maria José Horcajada, ha afirmat que la Paeria ha de respondre amb contundència, i en aquest sentit considera que no tan sols ha de personar-se com acusació particular quan els delinqüents siguin detinguts, sinó que també ha d’aplicar mesures preventives per evitar que aquests fets execrables es repeteixin.
Horcajada ha remarcat que la foto al diari del regidor responsable de Medi Ambient no fa una altra cosa que demostrar la deficient actuació de la Paeria en aquest assumpte i demana un augment de la vigilància policial als voltants de la protectora, “ja que es lamentable que voluntaris de la pròpia protectora hagin de fer guàrdies per evitar nous atacs”.
La regidora popular, Maria José Horcajada, ha remarcat que la prevenció i l´ ajuda amb càrrec als pressupostos municipals a aquestes protectores que ajuden a cobrir les deficiències de la canera municipal, són un dels aspectes on la regidoria de Medi Ambient ha de treballar.

6 comentaris:

silaro ha dit...

mi enhorabuena por el blog y por ser la presidenta del PP en unas condiciones que imagino no deben ser faciles. Siga luchando.

un fuerte abrazo

Anònim ha dit...

Hola:
Felicitats primer de tot pel teu carrec dins del partit i, també, per representar al grup d joves, ja que costa que una persona jove es posi davant d'un grup politic.
Nomes volia desitjar-te sort i encoratjar-te a que continuis treballant per Lleida que, al cap i a la fi, es el lloc que representes.
Una pregunta, per acabar: Quna mentalitat tens tu com a membre del grup del PP per als catalans? Se'ns veu com una amenaça als catalans per Espanya? Que hi ha de cert en tot aixo?
M'agradaria que em contestessis.
Tant de gust que llegeixis aixo; fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola . Moltes gràcies per la felicitació. Crec que és important que els joves participem en política per decidir el nostre present i el futur que volem. Hem d´implic ar-nos per intentar millorar la societat que tenim. Per mi LLEIDA ES CATALUNYA, considero que els lleidatans hem de defensar els nostres interesos sense complexos, i no conformar-nos en ser l´àrea metropolina de Barcelona, i a a questa tasca dedicaré tots els meus esforços.
Em sento com molts catalans catalana i espanyola, estimar i treballar per Catalunya no és incompatible amb sentir-se profundament espanyol, tenim la sort de formar part d´un gran país, si es viatja per Espanya te n´adones de la riquesa geogràfica, històrica, cultural i gastronòmica..., vivim en un dels millors països del món,espero que no ho espatllem.
Per sort tant a dins com a fora de Catalunya la major part de la gent són bona gent i no veu amenaçes enlloc, esclar que sempre et pots trobar gent intolerant però àixò insisteixo tant a dins com fora de Catalunya, i tant en l`àmbit polític com en la resta d´àmbits.
Una cordial salutació

Anònim ha dit...

Ei, primer de tot gracies per respondre l'escrit; veig que ets una dona amb les idees clares i uns principis.
Dir-te que no negare que, fins que algu digui el contrari, som de Catalunya, pero som españols, perque ens agradi o no, pertanyem a España.
Dir-te tambe que es cert, a tot arreu hi ha gent de tot i pel tema que España es una pais molt maco i fantastic, no t'ho puc ni negar ni recolzar, ja que no tinc la sort que tens tu de sortir de Catalunya; si mai tinc aquesta sort, llavors ho comentarem o si mai necessites algu que et porti la cartera, em pots avisar i vindre amablement a portar-la, aixi podre discutir aixo que em dius... (era broma, dona; segur que ja tens algu que t'ho faci!)
Be, doncs una vegada mes, agraiments per la resposta anterior i fins aviat!
Salutacions.

Anònim ha dit...

anònim,

Li acabes de llançar la canya a l'Horcajada?

Ua-la! (O.O)

Anònim ha dit...

flipat,

abans que li llencis tu, li llenço jo, no?
jjajjajajaj
Salutacions.